Egyesületünkhöz való csatlakozás

Az egyesület tagja lehet minden 3 vagy többgyermekes újpesti lakcímmel rendelkező család, aki vállalja, hogy fizeti az éves tagdíjat és vállal évente 5 óra önkéntes munkát. Leginkább az élelmiszergyűjtés és a tanszergyűjtés során számítunk a segítségre, de programszervezés, pályázatírás területén is szívesen fogadjuk a segítséget.

A csatlakozás módja: a weboldalunkon található kitöltve kérjük elküldeni e-mail címünkre (csak az erre a címre küldött jelentkezési lapot tudjuk befogadni) ildiko.kubik@gmail.com  vagy a klubhelyiségben lehet kitölteni személyesen. (1048 Bp. Falemez utca 12.)

A jelentkezési lap megérkezése után jelentkezünk. 

A tagság éves díja 8 000 Ft/év/család. Az adott év augusztus 1- e után csatlakozó új tagcsaládok éves tagsági díja 5000 Ft/év. A következő évtől természetesen a teljes évre 8000 Ft.

A tagok plasztikkártyát kapnak, ami tartalmazza az adott évre érvényes matricát. A tagdíj rendezhető átutalással (11704007 – 20096975 – 00000000) vagy készpénzes befizetéssel a klubhelyiségünkben.

A hozzánk befizetett tagdíjakból, a NOE közgyűlése által megszavazott éves tagsági díj 20%-át (2000 Ft ) kell átutalnunk a központ fenntartására, az országos érdekképviseletre. A plasztikkártya felmutatásával, illetve a tagkártyán lévő tagsági szám megadásával lehet igénybe venni a kedvezményeket.

A tagjainkkal az email listánkon tartjuk a kapcsolatot, értesítjük a lehetőségekről, továbbítjuk a híreket.

A tagok belépésnél nyilatkoznak, hogy mivel tudnak aktívan részt venni az egyesület életében. Évi 5 óra önkéntes munkát kell vállalniuk.

 

Honlap készítés