Mit nyújtunk

Nagycsaládban élni jó! Az Intarzia Újpesti Nagycsaládosok Egyesülete, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének tagegyesületeként 34 éve, közhasznú szervezetként tevékenykedik.

Egyesületünk központi értéke a családok védelme és a közösségépítés.

A hozzánk belépő családok egyben a NOE tagtagjai is lesznek, kétszeres tagság, de tagdíjat csak a tagegyesületnek, jelen esetben az Intarzia Újpesti Nagycsaládosok Egyesülete számára kell fizetni.

A NOE levelezőlistáin érkeznek a kulturális lehetőségek, illetve az országos felajánlások. A NOE-n keresztül lehet pályázni családi hétvégékre, illetve nyaralásra, ha a feltételeknek megfeleltek.

A NOE programjaira is lehet jelentkezni, mint a Babaköszöntőre, illetve az Őszi találkozóra.

Minden tagunk kap egy NOE plasztikkártyát, amely számos esetben kedvezményeket nyújt. https://noe.hu/kedvezmenyek/

Egyesületünk közhasznú szervezetként adományokat fogad családjaink számára. Mi magunk is részt veszünk országos gyűjtésekben, amellyel rászoruló családjainkat támogatjuk.

Minden nyáron tanszergyűjtésben veszünk részt tagjaink részvételével. Élelmiszerbankos szerződésünk révén pedig élelmiszergyűjtésben van részünk.

Saját levelezőlistával rendelkezünk melyen keresztül tudnak egymással kommunikálni tagjaink. Itt osztják meg egymás között a felajánlásokat, illetve itt van lehetőség segítségkérésre is.

Klubhelyiségünk Káposztásmegyeren a Falemez utca 12-ben otthont ad változatos foglalkozásainknak, melyek többségében ingyenesek és egyesületünk tagjai tartják. Ilyen például az öltögető varrószakkör, kreatív foglalkozás.

Ugyanitt rendszeresen Hozd-Vidd eseményt rendezünk, ahol a még jó állapotban lévő ruhákat, használati tárgyakat tudjuk csereberélni. A mottónk: nem kell mindig az új!

Kirándulások szervezésével, illetve fakultatív programokkal igyekszünk erősíteni a köztünk lévő kapcsolatot. Minden évben tarunk családi napot, illetve mikulásünnepséget.

Évente több pályázatot adunk be működésünk biztosítása végett és közösségi programjaink megvalósítása céljából.

Egyesületünk önkéntes alapon működik, senki sem kap a munkájáért pénzt, azt szívesen és önzetlenül teszi. Azt gondoljuk és tudjuk, hogy az önkéntes munka nemesíti az embert, általában többet kapunk vissza kapcsolatok, tapasztalatok révén.

Éppen ezért családjainkat évi 5 óra önkéntes munkára hívjuk, annak érdekében, hogy az egyesület jól és egyre jobban működjön. Leginkább a gyűjtésekben kell a segítség, ami szórólapozást jelent egy adott áruházban.

Az egyesület tagdíjból tarja fenn magát. Tagdíjunk éves díja 8000 Ft/család/naptári év. Az augusztus 1-je utáni csatlakozás esetén 5000 Ft/év.

Várjuk azon újpesti nagycsaládokat, akik szívesen csatlakoznának hozzánk, és egyben a NOE-hoz, mert jó hozzánk tartozni!

 

Honlap készítés