Egyesületünkhöz való csatlakozás

Az egyesület tagja lehet minden 3 vagy többgyermekes újpesti lakcímmel rendelkező család.

A csatlakozás módja: a weboldalunkon található jelentkezési lapot kitöltve kérjük elküldeni e-mail címünkre (csak az erre a címre küldött jelentkezési lapot tudjuk befogadni) ildiko.kubik@gmail.com  vagy a klubhelyiségben lehet kitölteni személyesen. (1048 Bp. Falemez utca 12.)

A jelentkezés lap megérkezése után jelentkezünk. Amennyiben nem kaptok visszajelzést, kérjük küldjétek el újból.

A tagság éves díja 5 000 Ft/év/család.

A tagok plasztikkártyát kapnak, ami tartalmazza az adott évre érvényes matricát. A tagdíj rendezhető átutalással (11704007 – 20096975 – 00000000) vagy készpénzes befizetéssel a klubhelyiségünkben.

A hozzánk befizetett tagdíjakból, a NOE közgyűlése által megszavazott éves tagsági díj 20%-át (1400 Ft ) kell átutalnunk a központ fenntartására, az országos érdekképviseletre. A plasztikkártya felmutatásával, illetve a tagkártyán lévő tagsági szám megadásával lehet igénybe venni a kedvezményeket.

A tagjainkkal az email listánkon tartjuk a kapcsolatot, értesítjük a lehetőségekről, továbbítjuk a híreket.

A tagok belépésnél nyilatkoznak, hogy mivel tudnak aktívan részt venni az egyesület életében. Így például az adminisztrációban, ügyvitelben, sajtófigyelésben, publikálásban, családlátogatásban, szociális tevékenységekben, oktatásban, ismeretterjesztésben, programszervezésben, programvezetésben.

 

 

Honlap készítés